Ruim assortiment
Volop inspiratie en oplossingen
Altijd voordelig geprijsd
 • header-homepage

  Over Ons


 • Cocktail Unlimited: Passie, Expertise en Innovatie


  Welkom bij Cocktail Unlimited, een initiatief dat voortkomt uit de passie en expertise van de cocktailmachine van TenderOne Cocktails BV. We zijn er trots op deel uit te maken van een gemengd jong team van specialisten, gedreven door een gezamenlijke liefde voor mixologie en de wereld van cocktails. Onze verscheidenheid aan achtergronden en vaardigheden stelt ons in staat om innovatie snel om te zetten in aanbod wat je verder helpt in het maken van vele perfecte cocktails.

 • cocktail-barkeeper
 • shaker-min
 • Missie

  Cocktail Unlimited is geboren uit de wens om niet alleen toegang te bieden tot perfect gemixte cocktails, maar ook tot hoogwaardige dranken en garneringen waarmee u uw cocktailervaring naar een nog hoger niveau kunt tillen. Ons doel is om de perfecte cocktail toegankelijk te maken voor iedereen in heel Europa. Of u nu een doorgewinterde mixoloog bent, een horecaondernemer of gewoon thuis wilt genieten van een heerlijke cocktail, wij streven ernaar om u te voorzien van de tools en inspiratie die u nodig heeft om dromen op cocktails waar te maken.


  We geloven in de kunst van het cocktailmaken en zijn gedreven door de wens om deze kunst te delen met een breder publiek. Onze toewijding aan kwaliteit, creativiteit en klanttevredenheid drijft ons elke dag om de beste producten en inspiraties te leveren, zodat u kunt genieten van de perfecte cocktail.

 • Ons assortiment

  Blader door onze uitgebreide selectie van grootverbruik dranken, premium dranken, exclusieve garneringen en handige bartending-tools en laat u inspireren om uw eigen signature cocktails te creëren. Of u nu op zoek bent naar de klassieke smaken of op ontdekkingstocht wilt gaan met nieuwe smaakcombinaties, Cocktail Unlimited staat voor u klaar.


  We zijn er trots op deel uit te maken van TenderOne Cocktails BV en blijven ons inzetten voor innovatie en perfectie in de wereld van cocktails. Bedankt dat u met ons op deze reis bent, op weg naar een grenzeloze cocktailbeleving.

  Proost op creativiteit, kwaliteit en genot!

 • assortiment
Cookie-instellingen