Ruim assortiment
Volop inspiratie en oplossingen
Altijd voordelig geprijsd
 • header-homepage

  Passie voor smaak


 • Ervaar de ultieme smaakbeleving


  Bij Cocktail Unlimited delen we een passie voor smaak en streven we er voortdurend naar om de ultieme smaakbeleving te creëren. We geloven dat elke cocktail een kunstwerk is, een combinatie van aroma’s, smaken en creativiteit die de zintuigen prikkelt en een onvergetelijke ervaring biedt.


  Onze reis begon met TenderOne Cocktails BV, waar we de revolutionaire

  Cocktailmachine ontwikkelden om perfecte cocktails te bereiden. Deze technologie legde de basis voor Cocktail Unlimited, waar we niet alleen hoogwaardige dranken en bartending-tools aanbieden, maar ook inspiratie en kennis om uw cocktailvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

 • cocktail-barkeeper
 • cocktailmachine-min
 • Liefde voor cocktails

  We zijn trots op ons gemengde, jonge team van specialisten, gedreven door een gezamenlijke liefde voor mixologie en de wereld van cocktails. Deze diversiteit aan achtergronden en vaardigheden stelt ons in staat om te innoveren, te experimenteren en voortdurend nieuwe smaakcombinaties te verkennen.


  Bij Cocktail Unlimited zijn we er ook voor de grotere horeca, waar we kunnen ondersteunen bij het efficiënt bereiden van grote hoeveelheden perfecte cocktails van hoge kwaliteit. Onze expertise en innovatieve benaderingen zorgen ervoor dat u moeiteloos kunt voldoen aan de eisen van een veeleisend publiek, terwijl u kosten bespaart en de consistentie behoudt.

 • Proost op Perfectie!

  Of u nu een gevestigde horecaonderneming bent die op zoek is naar schaalbaarheid, of een gepassioneerde cocktailbar die streeft naar perfectie in elke drank die wordt geserveerd, bij Cocktail Unlimited vindt u de ondersteuning en de hoogwaardige producten die u nodig heeft.


  Blader graag door onze uitgebreide webshop, laat u inspireren door onze recepten en tips, en ontdek hoe Cocktail Unlimited uw horecaonderneming kan ondersteunen om gemakkelijk cocktails te serveren.


  Proost op creativiteit, kwaliteit en de onvergetelijke smaken die de wereld van cocktails te bieden heeft. Welkom bij Cocktail Unlimited, waar passie voor smaak tot leven komt.

 • cocktail-drinken-min
Cookie-instellingen